Overzicht meetings

Kick off – 20-03-23

Challenge 1: Maak de opdracht ‘Skill tree’. Werk de skill tree uit voor de discipline parkour/freerunning. Met de skill tree creëer je een overzicht voor je zelf.

Challenge 2: In de praktijk bijeenkomst hebben we de methodiek van een backflip en de laché behandeld. Kies een techniek waar je graag meer over wilt leren en werk een methodiek uit.

Week 2 – 27-03-23

Challenge 1: Werk 5 technieken uit volgens de skill card. Let op: download de skill card eerst voordat je hem gaat bewerken.

Week 3 – 03-04-24

Challenge 1: Maak 3 tutorials van 3 verschillende technieken.

Week 4 – 09-04-23

Challenge 1: Werk een warming-up en conditioning uit op een lesvoorbereidingsformulier (LVF).

Challenge 2: Werk een skill training uit op een LVF.

Praktijk bijeenkomst – 16-04-23

Challenge 1: Werk een toepassingsvorm uit op een LVF.

Week 6 – 24-04-23

Challenge 1: Denk na over de organisatie van het les onderdeel, test dit in de praktijk en evalueer dit met de hoofdcoach.

Week 7 – 01-05-23

Challenge 1: Geef een instructie middels een ‘praatje (6 w’s), plaatje en daadje’.

Week 8 – 08-05-23

Challenge 1: Kijk na de uitleg goed naar het gedrag van de deelnemers en pas het loopt’t, lukt’t, leert’t, leeft’t model toe. Maak aanpassingen waar nodig en zorg dat iedereen wat leert en het naar zijn zin heeft.

Examen voorbereiding (uitleg volgt nog).

Praktijk bijeenkomst (examen) – 14-05-23

Challenge 1: Doormiddel van feedback vindt verbetering plaats. Maak de laatste opdracht: “evaluatie traject Urban Skills”

Downloads

Theorie

Hier kun je nog eens rustig de theorie terug lezen wat er besproken is of extra verdieping vinden op specifieke thema’s.

Bijlagen

Documenten die je nodig hebt voor het maken van de opdrachten zijn hier verzameld. Ook kun je de benodigde bijlage bij de opdrachten zelf vinden.

Lesmateriaal

Leuke lesideeën en praktische tools die je kunt gebruiken tijdens je lessen vindt je hier. Heb je een toffe tool of lesidee en wil je die graag delen met de andere trainers? Neem dan contact op zodat we deze kunnen toevoegen!